Een kort beeld van hoe het werkt

Systemische Coaching: iets voor jou?

Vraag je je af wat de werking is van Systemische Coaching &  Familieopstellingen? En of het ook werkt voor jou? Ja, daar ben ik van overtuigd. Graag vertel ik je waarom ik in de langdurige en blijvende werking van opstellingen geloof. De dynamiek in (familie) systemen en de kracht van liefde die menselijke relaties stuurt, raakt blokkades. Dit werkt door in het lichaam. Op termijn kan een systeem zelfs veranderen zonder dat degenen die in het dagelijkse leven bij dit systeem horen, bij de opstelling betrokken zijn. Het liefst beschrijf ik dat als 'werken op zielsniveau'. Het mooiste wat we bij ons dragen, wat weer gezien mag worden, wat zoveel weet waar wij vergeten. Dit kan tijdens losse lessies of tijdens het Traject Leven In Verbinding maar we echt de diepte in gaan.

Individuele Coaching

Werken met elkaar in dit magische veld is een ervaring die diep kan doorwerken. Iedereen heeft een energieveld van ongeveer negen meter om zich heen. Door deze drukke wereld zijn wij vooral op het denken gericht. Tijdens een opstelling komen we uit ons hoofd en voelen we meer, tappen we in op het energieveld van de vraagsteller. Het is ronduit verbluffend hoeveel er naar de oppervlakte komt zonder dat we die ander kennen. Wat er ook gebeurt, de opstelling ontvouwt altijd weer iets wat gezien mag worden. Soms worden er bij Systemisch Werk grote stappen gemaakt en soms is een opstelling als een ui waarbij een laag afgepeld wordt en gaat een proces dus in stapjes. Alles is goed.

Heling, dankbaarheid, pijnlijke momenten om doorheen te komen, verdriet, gevoelens van schaamte, kwaadheid, blijdschap. Het komt allemaal langs in het wetende veld. ​Binnen een veilige setting waarbij alles wat wordt gezegd binnenskamers blijft, waarborgen we de veiligheid om weer tot die kern te komen waarvan iemand was weggedreven. Door samen tappen we in op het systemen  schudden we het innerlijk weten wakker.

Tijdens het Traject Leven in Verbinding besteden we niet alleen aandacht aan de inzichten die opstellingen geven, maar ook aan het in de praktijk toepassen van deze inzichten. Laagje voor laagje, stapje voor stapje ontdek je wat jouw rode draad is. Hoe je authentiek kunt blijven in verbinding met anderen. 

Wil je graag een individuele sessie? Dat kan. Laat het me weten via het contactformulier en zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Het komt voor dat iemand na een (familie)opstelling in een groep nog eens behoefte heeft aan een individuele sessie. Of andersom: misschien werk je eerst individueel werken en heb je dan behoefte aan een groepsopstelling. 

Kies je voor de groep?

De meeste mensen vinden een groep best spannend. Heel gewoon en geen enkel probleem. Mijn ervaring is dat het gelukkig altijd weer zo uitpakt dat de veiligheid en geborgenheid binnen de helende groep zorgt dat alles op zijn pootjes terecht komt.​

Meer weten of liever direct persoonlijk contact? Dat kan via het contactformulier of bel naar 06 832 396 83.

Ik zie je graag!

 

 

 

Ontvang gratis inspiratie

Voeding voor jouw ziel: ontvang gratis tips, oefeningen en inspiratie.

(Check je spam voor de ontvangstbevestiging!)