Retraite Longing to Belong

Retraite Longing to Belong 2023. Buddha Hal, Corfu, Griekenland.

Een reis naar je ziel, begeleid door Deva Vasuda, met verbindende Muziek door Jyoti en verbindende Yoga met Audur.

Binnenkort meer! Houdt de inspiratiebrief in de gaten.

Een vakantie vol groei

Onze innerlijke kern verlangt ernaar om helder te schijnen en ons te ondersteunen terwijl we door de uitdagingen van het leven gaan. De retraite is een vakantie voor jezelf met betekenis. Het is er voor ons allemaal, om onze verbinding met onze voorouders, ons innerlijke wezen, ons verlangen om erbij te horen, aan te vullen, op te laden en te vernieuwen. We weten allemaal hoe gemakkelijk het is om daar soms het contact mee te verliezen….

Stem opnieuw af en verbind jezelf opnieuw

Maak opnieuw verbinding met jezelf door middel van ceremonies. Laat je zorgvuldig leiden naar je transformatie, opnieuw afstemmen en opnieuw verbinden met jezelf.

Ga met ons mee in de helende en expansieve kracht van je voorouders, yoga en muziek in de magische omgeving waar moeder natuur ons leidt. Een kans om verbinding te maken met je ziel, je hart, om het ruimte te geven aan groei in jou, om begeleid te worden naar een sterker gevoel van verbondenheid.

We zullen baden in de transformerende kracht van ceremonies onder leiding van Deva Vasuda, als een verfrissende douche die je in staat stelt een meer verbonden, vreugdevol gevoel te omarmen om erbij te horen. Altijd en overal.

Manifestatie van erbij horen

We verlangen er allemaal naar om ergens bij te horen, en in deze geest is de retraite Longing to Belong gecreëerd - een viering van verbinding - die in ons schijnt en door ons verlangen schreeuwt om zich te manifesteren. Dus – breng je licht, je lach, je tranen, al je emoties. Je bent welkom om te verbinden. Je kunt je veilig en geliefd voelen, met de steun van gelijkgestemden. Je bent zo welkom.

Helende ceremonies, yoga en muziek

Ceremonies


Longing to Belong zal een ochtendprogramma bevatten met ceremonies om te vieren, te delen, te voelen en te stralen, waarbij we ons onderdompelen in het helende veld van verbinding.

Yoga


De ceremonies worden gevoed door yoga in de vroege ochtend onder leiding van Audur. Meesteres van natuurlijke yoga, waar je de verbinding met je lichaam en de natuur op een zachte manier kunt omarmen voordat je aan de dag begint.

Strand tijd


's Middags hebben we tijd om ons opnieuw te verbinden met het ware doel van ons leven op het prachtige strand, tot jezelf te komen en te genieten van de golven, onze energiecellen op te laden, en nog meer ruimte om in je eigen tijd nieuwe vrienden te maken.

Muziek

Om ons dagelijks creatief te blijven verbinden, zullen we elke avond samenkomen om een ​​band op te bouwen met elkaar en het leven met Jyoti's muziek. Haar engelachtige stem en warme zachte energie zullen onze muzikale reis naar geluid, stilte, mantra en meditatie begeleiden.

Maaltijden


Eten delen is een taal die ons allemaal verbindt. Elke ochtend komen we bij elkaar om samen te ontbijten. En na het ochtendprogramma gaan we samen lunchen. De maaltijden zijn zeer voedzaam en met veel liefde bereid op basis van een veganistisch menu.

Voeden van de ziel

Samen, in deze helende omgeving, baden we in een vreugdevolle, inspirerende en liefdevolle verjonging van de geest.

Dit is de sleutel tot de retraite: het voedt de ziel en geeft ons de kracht en inspiratie om met een dieper gevoel van verbinding verder te gaan in ons leven.

Even voorstellen:

Prem Deva Vasuda

Deva is een bezielde coach met een enorme interesse en drijfveer om universele, eeuwenoude verlangens in de ziel te doen ontwaken. Het verlangen erbij te horen, erkent te worden, een plek te hebben, balans te vinden in geven en nemen, het maakt allemaal een essentieel onderdeel uit van haar coach praktijken.

Zij heeft naast de groepsopstellingen veel mensen individueel mogen begeleiden en vanuit deze sessies ontdekte zij een rode draad: het verlangen naar verbinding. In haar opleidingen tot gecertificeert Systeem Coach (familieopstellingen), en alle voorgaande opleidingen zoals intuitief coach, NLP coach, Holos Therapie, maar ook in haar eigen leven zag zij deze roep naar heling steeds weer terug komen. Daaruit is het traject Leven in Verbinding geboren. Na een aantal eindrituelen voor dit traject is het nu tijd meerdere rituelen aan te gaan bieden die allemaal met elkaar verbonden zijn en daar ook over gaan. Longing to Belong als retraite is eruit geboren.

Deva werkt in Nederland en in Griekenland of on line. Ze heeft een sterke binding met mantra meditatie. Haar eerste systemische werk met groepen was tijdens het mantra festival op Corfu van Deva Premal & Miten waar ze meerdere keren met deelnemers van het festival mocht werken. Ze zoekt altijd naar universele manieren om thuis te komen en geniet van het delen van ervaringen en groei. 

Prem Jyoti - Elke Delfosse

Bezielster, zangeres​, gek van mantra's en bezielde muziek. Jyoti is gepassioneerd door muziek, in al zijn vormen, zolang de muziek maar bezield is en vanuit het hart komt.  Zij kwam jaren geleden voor het eerst in contact kwam met mantra's, en kwam thuis. Zij heeft zich verder verdiept in mantra's, en hun positieve, helende en harmoniserende kracht. Zij organiseerd mantra cirkels in Belgie, waar zij woonachtig is. Zo heeft zij al heel vaak de kracht van mantra's en van samen zingen persoonlijk kunnen ervaren. 

Zij heeft Soul Happenings opgericht en organiseerd concerten in Belgie voor grote namen als Deva Premal & Miten, Snataum Kaur, Kevin James Caroll en meer. Met Kevin James Carol heeft ze ook al mogen werken als zangeres tijdens zijn retraites. Mensen samen brengen in muziek en stilte, in respect voor elkaar en voor al wat is, mensen verenigen, harten raken, hoop creëren en een boodschap van vrede en verdraagzaamheid uitsturen, dat is haar wens. 

Audur Bjarnadottir

Audur is een door de wol geverfde Yoga docente. Zij is docente in Reykjavik waar zij woont en waar zij deelnemers tot yoga docent opleidt. Ze studeerde aan center for yoga & health, Mount Madonna Center, Kundalini Yoga Research, en het Royal Welsh college of Music & Drama.

Haar verbinding met de natuur en wijsheid over het lichaam heeft al menig deelnemer verder geholpen. Zij heeft vaker de yoga onder haar hoede genomen bij onder andere Kevin James Carol tijdens zijn retraites. Haar yoga is zeer toegankelijk voor iedereen. Ervaren of onervaren, jong, oud, soepel, stijf. Ze zal je meenemen en laten verbazen. 

​Inschrijven

Medio maart 2022 volgt meer informatie, houdt de inspiratie mail in de gaten!

Het retraite is inclusief twee maaltijden, vervoer naar en van de Buddha Hal naar appartementen in Arillas en vrij gebruik van het zwembad bij de Buddha hal.

Zelf dien je nog accomodatie en je reis naar Corfu te regelen.

Taal

De voertaal zal Engels zijn. Deva spreekt Engels & Nederlands en verstaat Duits. Jyoti spreekt Engels, Nederlands en Frans. Audur spreekt Engels en IJslands.

 

 

Ontvang gratis inspiratie

Voeding voor jouw ziel: ontvang gratis tips, oefeningen en inspiratie.

(Check je spam voor de ontvangstbevestiging!)