Referenties

Ervaringen van deelnemers

Je vindt alle testimonials op Familieopstellingen DevaVasuda. Dit is een open pagina dus je hoeft geen Facebook te hebben om het te zien. Op deze manier weet je dat ze echt zijn. Neem contact met me op als je opmerkt dat een van de testimonials op deze pagina niet te vinden is op facebook.​

"Ik had een diepe en transformerende ervaring in de opstelling begeleid door Deva Vasuda. Ze is een vriendelijke en nauwkeurige gids, diep verbonden met alle leden van de groep. Ik raad haar zeker aan als je besluit om deze reis te lopen, zonder aarzeling. Je zult in uitstekende, verlichtende handen zijn".
Patricia, België

"Ik had een zeer diepgaande ervaring met Deva Vasuda in het wetende veld. Hoewel ik een representant was, kon ik zoveel connecties voelen tussen ons allemaal. Het had een diepe impact op mij en mijn eigen verhaal. Ik voelde dat Vasuda zich heel goed bewust was van alle verschillende vibes tussen ons. Met veel zachtheid, intuïtie en gevoeligheid begeleidde ze ons stap voor stap door onze eigen sterke emoties op een zeer geaarde en ervaren manier. Ik was verbaasd over hoe ze in staat was om iedereen zich op haar gemak laten voelen. We hebben allemaal in een vrij korte tijd een diep proces doorlopen en hadden veel nuttige antwoorden voor onszelf. Ik kon voelen dat haar aanpak en werk vanuit het hart kwam. Ik zou graag nog een sessie met haar doen".
Chrissy, Duitsland

"Ik heb het genoegen gehad om met Deva Vasuda mee te doen aan verschillende familieopstellingen. Op Corfu (Griekenland); Linz (Oostenrijk) en in München (Duitsland). Ze doet het heel goed. Iedereen voelde zich veilig en in goede handen, altijd, vanwege de liefdevolle en professionele manier waarop ze dit spirituele werk doet. Deva Vasuda weet altijd wat te doen en wat echt belangrijk is.
Dus ik kan haar werk met heel mijn hart en ziel aanbevelen".
Konrad, Duitsland

"Ik heb een individuele sessie mogen ontvangen van Deva. De diepere lagen wist ze door gerichte vragen bloot te leggen. Op een warme, rustige en duidelijke manier. Ik was erg verrast door wat je kunt doen met familie opstellingen in zo’n 1 op 1 sessie. Echt een aanrader!​".
Darwin, Nederland

"Ik vind het erg professioneel hoe Deva het gehele proces begeleid, het was zeer leerzaam en je durft en mag gewoon jezelf te zijn".
Liliane, Nederland

"Ik mocht zelf een vraag inbrengen tijdens de familie-opstellingen. Het proces werd liefdevol begeleid door Deva, met aandacht voor details, intuïtief, respectvol en invoelend naar iedereen. Het voelde heel veilig. Daarbij kreeg ik nieuwe inzichten en stof tot nadenken. Heel fijn, dank je wel!​"
Sandra, Nederland

"Het was voor mij best wel heftig, omdat ik tot twee keer toe representant mocht zijn, maar dat was ook een positieve belevenis. Je (bege)leidde de vraagstellers, evenals de representanten op geheel eigen, rustige en verbazingwekkend intuïtieve wijze. Mooi stralend mens met een bijzondere gave". 
Paul, Nederland

"Ik heb een mooie en diepgaande opstelling mogen ervaren waar veel op zielsniveau gebeurde. Deva weet de opstelling perfect te begeleiden en op de juiste momenten de goede vragen te stellen.Een mooie ervaring die ik een ieder kan aanbevelen".​
Nicole, Nederland

"- Fijne manier van vraagsteller
- Genoeg rust om te landen/verplaatsen/vertellen
- Fijn dat je je eigen woorden mag kiezen!

Het brengt veel in beweging (al is voor mij nog niet duidelijk wat precies). Deva heeft een fijne, rustige, zachte stem".
Leonie, Nederland

"Zondag 8/7/2018 vond er bij mij thuis een familieopstelling plaats met Deva Vasuda. Het was de derde keer dat ik kennis maakte met familieopstellingen, en de eerste keer via Deva.
Het is altijd wonderlijk hoe 'het veld zich vormt. Ik was representant en het is zo magisch om de energie te voelen en te vertolken van degene die je vertegenwoordigd. Deva begeleidt het meesterlijk. Ze steunt iedere persoon op het goeie moment en stelt de perfecte vragen.
Ze zette zelfs een extra persoon in om te ondersteunen. Ze noemde dit de oermoeder. Mooi. Alles in het diepste respect. Nadien bleef ze ruimschoots beschikbaar voor nog individuele vragen of begeleiding. Allemaal heel positieve ervaringen. Wie twijfelt, je mag gerust zijn. Je bent in goeie handen!!!​"
Veerle, België

"Fijne plek (praktijk Manna) en begeleiding vanuit het hart. Dank je wel, Deva voor je fijne aanwezigheid en voor de ruimte die je biedt om alle processen tijdens en na de opstelling te laten ontvouwen en integreren".
Brigitte, België

"Ik had een zeer diepgaande ervaring geleid door Deva. Ze is een heel intuïtieve, gevoelige en vriendelijke gids. Ze was in staat om geweldige inzichten te bieden, waardoor een veilige en ondersteunende ruimte ontstond om problemen en emoties te ontvouwen. Op een geaarde en zeer respectvolle manier begeleidde ze ons naar een oplossing. Ik beveel haar van harte aan, je bent in veilige handen".​                         Anca, België​

"Dit was een magnifieke constellatie voor mij: heel erg bedankt! We konden naar mijn familieconstellatie kijken en het was echt helend voor mij. De liefde van mijn ouders voor zichzelf en voor mij zien was heel helend voor mij. En ook mijn prachtige band met mijn grootvader, waar ik enige tijd woonde, was echt geweldig. Met je professionele en liefdevolle begeleiding opende je de ruimte voor een grootse heling van mijn verleden. Heel erg bedankt!"

Ontvang gratis inspiratie

Voeding voor jouw ziel: ontvang gratis tips, oefeningen en inspiratie.

(Check je spam voor de ontvangstbevestiging!)