Dankbaarheid

Werken met het hart

Tot slot wil ik graag mijn dankbaarheid uiten dat ik dit werk mag doen.

Thuiskomen bij jezelf

Elk mens heeft zijn eigen verhaal. Elk mens vertelt een gevoelde werkelijkheid. Tijdens de opstelling wordt een werkelijkheid bloot gelegd die daarvan kan verschillen. Dat kan behoorlijk binnen komen. Uiteindelijk zoeken we allemaal een weg om thuis te komen. Thuis bij onszelf. Systemisch Werken en (Familie)opstellingen werkt vanuit liefde. De liefde vormt te allen tijde de basis van alles wat we doen.

Een ieder die zijn vertrouwen voor dit werk heeft gegeven door bij mij een opstelling te doen heeft mijn dankbaarheid. Ook degenen die het mij mogelijk hebben gemaakt om dit te doen ben ik zeer dankbaar. Ik kan dit werk enkel vanuit liefde doen. Dat wil niet zeggen dat ik pure liefde ben, ik ben een mens en niet onfeilbaar. Wat ik wel weet is dat zodra ik met je werk, er iets met mij gebeurd. Ik sta in het krachtenveld en alles wat er in mijn persoonlijke leven speelt, is weggevallen. Natuurlijk neem ik mezelf mee, maar het is de universele liefde die mij verbind en het werk uiteindelijk in goede banen leidt. ​

Je bent welkom

Ik ben dankbaar voor het wetende veld, de magie van het wetende veld, dat ik daarmee heb mogen kennis maken, dat het op mijn pad kwam, dat ik thuiskwam en dat ik heling vond. Het wetende veld brengt mij dat en ik weet vanuit een diep vertrouwen dat dit niet alleen voor mijzelf geldt.

In dankbaarheid heet ik jullie welkom om je ziel bloot te geven in vertrouwen dat je op de juiste plek, op de juiste tijd, met de juiste mensen zult dragen wat je op dat moment kunt dragen. Ik zie je graag!

Ontvang gratis inspiratie

Voeding voor jouw ziel: ontvang gratis tips, oefeningen en inspiratie.

(Check je spam voor de ontvangstbevestiging!)