Iedereen leert bij familieopstellingen

Deva Vasuda

Even voorstellen

Hallo, ik ben Deva Vasuda. Ik ben er altijd al in geïnteresseerd geweest om landschappen te betreden die niet toegankelijk zijn voor het rationele denken. Na mijn HBO-opleiding personeelsmanagement volgde ik diverse opleidingen: Intuïtief Therapeut (werken met chakra’s), NLP, Holos Massage Therapie en Meditatie Docent. Daarnaast ben ik gecertificeerd Familieopsteller. Pas toen ik de opleiding Systemische Familieopstellingen volgde bij Jerphaas in Arnhem kwam ik thuis. Ook bij Kruispunten te Utrecht, waar de link naar het bedrijfsleven en bedrijfsopstellingen werd gelegd, voelde ik me als een vis in het water. Nu heb ik een eigen praktijkruimte in Oosterbeek.

Begeleider van familieopstellingen

Natuurlijk neem ik mijn ervaring als jobcoach, trainer (communicatie/HR) en HR-consultant mee in het werken als begeleider van familieopstellingen. Maar het is vooral levenservaring en het vertrouwen op de sturing van de ziel die mij als begeleider doen stralen. En dat is wat ik ook graag bereik met vraagstellers, representanten en anderen, die samen met mij werken aan allerlei thema’s zoals familie, werk, bestaansrecht, erbij horen, thuis voelen op aarde, ziektes, oorlog, kinderen, leven en de dood, en zoveel meer.

Je kunt bij mij een rustige, sensitieve, open, liefdevolle, respectvolle, voedende en betekenisvolle begeleiding verwachten. Het voelt vreemd om dat zo over mezelf te zeggen. Maar deze woorden heb ik teruggekregen van mensen met wie ik leef en werk. Je zou kunnen zeggen dat mijn bestaansrecht toestaat dit te zeggen. Mijn ziel wordt er ook blij van. Want zij weet, dat jouw ziel niet anders is. Het mag er zijn, gezien worden. Familieopstellingen leggen juist dat meer dan eens bloot. Ik word er enthousiast van en vind het fijn om dit in de nabije toekomst samen met jou te mogen beleven!

Uiteraard ben ik degene die de opstellingen begeleid, maar uiteindelijk werken we in een veld waarin we samen op zielsniveau de vraagsteller helpen bloot te leggen wat onder zoveel lagen verborgen lag en wat het systeem van de vraagsteller nodig heeft om te helen. Dat ontvouwen we met elkaar. Een prachtig proces om samen te mogen doen.

Ik zie je graag, om samen onze stem in het wetende veld te laten spreken.