Deva Vasuda

Even voorstellen

Hallo, ik ben Deva Vasuda. Ik ben er altijd al in geïnteresseerd geweest om landschappen te betreden die niet toegankelijk zijn voor het rationele denken. Na mijn HBO-opleiding personeelsmanagement volgde ik diverse opleidingen: Intuïtief Therapeut (werken met chakra’s), NLP, Holos Massage Therapie en Meditatie Docent. Daarnaast ben ik gecertificeerd Systemisch Coach & Familieopsteller. Pas toen ik de opleiding Systemische Familieopstellingen volgde kwam ik thuis. Nu heb ik een eigen praktijkruimte in Oosterbeek, bij Arnhem.

 

Inviduele Coaching of Groepsopstelling

Natuurlijk neem ik mijn ervaring als jobcoach, trainer (communicatie/HR) en HR-consultant mee in het werken als systeem coach en begeleider van (familie)opstellingen. Dit vul ik aan met levenservaring en het vertrouwen op de sturing van de ziel die mij als begeleider doen stralen. En dat is wat ik ook graag bereik met jou.  Met jou bij individuele coaching, losse sessies of het traject leven in verbinding. Met jou als vraagsteller bij een groepsopstelling. Met jou als representant. Samen werken we aan allerlei thema’s zoals familie, werk, bestaansrecht, erbij horen, thuis voelen op aarde, ziektes, oorlog, kinderen, leven en de dood, verlies, gezondheid en zoveel meer.

Je kunt bij mij een rustige, sensitieve, open, liefdevolle, respectvolle, voedende en betekenisvolle begeleiding verwachten. Het voelt voor jou misschien vreemd om dat zo over mezelf te zeggen. Je zou ook kunnen zeggen dat mijn bestaansrecht mij toestaat dit te zeggen. Mijn ziel wordt er ook blij van. Want zij weet, dat jouw ziel niet anders is. Het mag er zijn, gezien worden. Individuele coaching of groepsopstellingen leggen juist dat meer dan eens bloot. Ik word er enthousiast van en vind het fijn om dit in de nabije toekomst samen met jou te mogen beleven!

Ik zie je graag, om onze stem in het wetende veld te laten spreken.

Ontvang gratis inspiratie

Voeding voor jouw ziel: ontvang gratis tips, oefeningen en inspiratie.

(Check je spam voor de ontvangstbevestiging!)