Online sessies

Digitale bezieling

Woon je in het buitenland? Of is het voor jou om een andere reden niet mogelijk om naar de praktijk te komen? Dan is het mogelijk om online een sessie te doen met Systemische Coaching. Lees hieronder de ervaring van Christine. Er zijn hele goede resultaten behaald voor individuele sessies. Soms is 1 of twee sessies genoeg. Wil je graag in verbinding je inzichten van de sessies toe leren passen in de praktijk dan raad ik het Traject Leven in Verbinding aan. Ook dit leent zich heel goed voor on-line sessies. Afspraak maken? Dat kan hier of door contact op te nemen via 06-83239683. Ik zie je graag!

 

Figuurtjes en symbolen

Wanneer ik een online sessie aanbied, werk ik vaak met figuurtjes en symbolen in verschillende kleuren en in verschillende groottes. Nadat we via Skype een kort intakegesprek hebben gehad over je vraag, gaan we dit opstellen. Ook hier geldt dat het niet alleen om familie hoeft te gaan: we kunnen met andere materialen ook thema’s als ziektes, werk of wereldbeelden opstellen. Eigenlijk kan elke vraag die je hebt, ook online opgesteld worden.

Op dezelfde wijze als bij familieopstellingen in een groep, gaan we de poppetjes en/of de voorwerpen die we gebruiken als representant, opstellen in het veld. Dit doen we door samen steeds naar de opstelling te kijken, waarbij ik op jouw verzoek elementen verzet. Ik zal vaak aan jou vragen wat er met je gebeurt als een opstelling veranderd doordat we dingen verplaatsen. Het is wonderlijk hoe dit zal doorwerken in jouw systeem, ook al werken we op afstand en via een scherm. Er staat je een bijzondere ervaring te wachten!

Ontvang gratis inspiratie

Voeding voor jouw ziel: ontvang gratis tips, oefeningen en inspiratie.

(Check je spam voor de ontvangstbevestiging!)