Iedereen leert bij familieopstellingen

Praktijkruimte in Oosterbeek (bij Arnhem)

Individuele Coaching en Groepswerk

In Oosterbeek (nabij Arnhem) is er een ruimte waar we met kleine groepen kunnen werken. In totaal bestaat een groep over het algemeen uit acht personen. Ervaring heeft geleerd dat kleinere groepen zorgen voor veiligheid, overzicht, aandacht voor zowel de vraagsteller, representanten als de mensen die niet representeren of een vraag stellen. Sommige mensen willen eerst graag een keer komen kijken, wat gewoon kan, of worden toevallig eens een keer niet uitgekozen als representant.

Deva Vasuda

Uw begeleider

Deva Vasuda

Praktijkruimte in Oosterbeek (bij Arnhem)

+31 6 832 396 83

info@devavasuda.nl

In Oosterbeek is het een ruimte die zich leent voor acht personen, bij uitzondering kunnen er ook twaalf personen in het veld werken. Het is fijn als je wanneer het wat frisser is zelf sloffen of een dekentje mee neemt. In de zomer zijn er ventilatoren om het koel te houden en kun je in pauzes even naar buiten. Ook is er gelegenheid je af te zonderen in de ruimte waar individuele sessies gegeven worden. Dat kan tijdens de opstelling als het echt nodig is voor je of gewoon even in de pauze, of na afloop om even rustig te zitten voor je weer naar huis gaat. Soms is dat even nodig, vaak ook niet.

Tijdens de opstelling kun je altijd heel rustig wat koffie, thee of water pakken of op een andere plek gaan zitten, om beter te zien wat er zich in het veld afspeelt. Automatisch gebeurt dit in rust en passend binnen de energie die er is in het wetende veld waarin we werken. 

Ook kan het zijn dat wanneer je als vraagsteller in een groep hebt gewerkt je nog eens terug komt voor een individuele sessie of andersom. Het kan zijn dat het eerste je verder helpt in een andere setting dieper op thema's in te gaan of wellicht voel je je in een individuele sessie meer op je gemak.

Het is prima om vaker te komen. Elke keer kom je toch weer nieuwe lagen tegen bij jezelf, ook al is dat door iets wat ogenschijnlijk weinig met jouw levensverhaal te maken heeft. ​

Facebook Deva Vasuda