Levensspel spelen

Verkennen van levensvragen

Systemische Coaching & (Familie)opstellingen. Een bijzonder doeltreffende manier om de levensvragen te verkennen waarmee iedereen te maken krijgt. Vragen over ziekte, familie, er mogen zijn, zingeving, werk, depressie, angsten, liefde, verstrikkingen en nog zoveel meer.

Nieuwe inzichten

Systemisch Werk geeft je nieuwe inzichten die misschien niet per se waardevoller zijn dan eerdere, maar die wel ontwikkelingen mogelijk maken die vroeger ondenkbaar waren. Hoe dat werkt, blijft een wonder. We zijn zo gewend te redeneren vanuit kennis en vanuit onze aannames over wat van waarde is. Daarbij is onze intuïtie heel vaak ondergesneeuwd. Waar we vastlopen in ons denken, geven Systemische Coaching & (Familie)opstellingen de gelegenheid de werking van de ziel in te zetten en diepere lagen aan te spreken. Een laagdrempelige vorm om dit te ervaren, is het levensspel. In het levensspel gaan we ervan uit dat we uit verschillende gebieden van ons leven kennis ontvangen en daarnaast onze intuïtie kunnen inzetten.

Hoe werkt het?

In het levensspel werken we met een vraagsteller en drie woorden die uit zijn vraag het sterkst naar voren komen. We gaan met die woorden aan de slag: in eerste instantie vanuit kennis, daarna vanuit intuïtie. ​Op deze manier maak je kennis met een belangrijk principe uit systemisch werk: het verschil tussen werken vanuit kennis en werken vanuit intuïtie.

Bij Systemische Coaching & (Familie)opstellingen werken we vooral vanuit intuïtie, omdat we immers weinig van de vraagsteller weten. Toch wordt keer op keer duidelijk dat representanten in het wetende veld zich net zo voelen als de mensen die zij representeren. ​

Het levensspel is een mooie manier om vanuit een ander perspectief te kijken naar denken en intuïtie, en samen te ervaren wat dit met ons doet. Het betreft een interactieve sessie die we gezamenlijk doen, binnen een zeer veilige bedding met duidelijke afspraken. ​ Een levensspel uitvoeren kan met vrienden of juist met mensen die je niet kent.

Wil je het eens proberen? Neem hier contact met me op of bel naar 06 83239683 en we kijken of we een middag of avond kunnen plannen met elkaar.

 

Ontvang gratis inspiratie

Voeding voor jouw ziel: ontvang gratis tips, oefeningen en inspiratie.

(Check je spam voor de ontvangstbevestiging!)