Home Blog Wakker jouw inspiratie aan

Wakker jouw inspiratie aan

15 juli 2019
Geschreven door

Deva Vasuda

Tips om jezelf te creëren, jouw creativiteit aan te wakkeren.

Bij Systemisch Werk wordt jouw omgeving betrokken in obstakels die jij op jouw levenspad tegenkomt. Genezing van een individu vraagt betrokkenheid van een gemeenschap. 

Daarom is het werken met familieopstellingen in groepen en het geven van individuele systemische coaching op Corfu, Arillas, Griekenland, voor mij van van zo’n hoge waarde.

Waarom?

Ooit is mijn werk als Systemisch Coach daar begonnen, tijdens een workshop familieopstellingen die ik op het Gayatri Festival gaf. Dit jaar ga ik mijn 7e festival tegemoet. Wat mij raakt aan het festival is de gemeenschap die er door ontstaan is. Er is iets gecreëerd waar velen op voortborduren, door te ontvangen en door te schenken. Wat mij raakt is hoe Deva Premal & Miten zovelen inspireren te creëren.

Van 24 juli tot en met 9 augustus ben ik ook dit jaar weer op het eiland te vinden. Gedurende deze tijd kunnen er individuele sessies geboekt worden of kan er in groepen gewerkt worden. Dit alles onder de blauwe hemel van de magische lucht op Arillas. 

Ook geef ik zoals elk jaar een gratis workshop tijdens het Gayatri Festival. Een festival dat via omwegen op mijn pad kwam. Mij elk jaar weer opnieuw oplaad. Mij enorm veel inspiratie geeft.

Het leven gaat er niet om jezelf te vinden. Het gaat erom jezelf te creëren. Soms wordt je opgeladen door iets wat simpelweg in je leven passeert. Jij kunt kiezen wat je ermee doet. Zoals ik een levenspad vond als Systeem Coach op het Gayatri Festival en facetten van mijn leven die daaraan vooraf gingen.

De vraag is hoe jij die oplading vindt, welke keuzes je maakt op jouw levenspad. 

Waarom is het zien van inspiratie voor jou belangrijk?

Alles stroomt en niets blijft. Inspiratie zorgt er voor dat je in beweging wil komen en dat je vooruit wil gaan. Het zorgt voor voeding voor creatie. Voor jezelf en daarmee voor anderen.

Coach jezelf bij het vinden van inspiratie voor creatie:

1. Neem eens een kijkje in jezelf. Wat helpt voor jou om verbinding aan te gaan met alles wat voor jou van betekenis is? Hoe draagt de gemeenschap waar jij deel van uit maakt daaraan bij?

2. Neem wat jou stimuleert in jouw systeem mee. Waar leer je er in positieve zin van? Neem eens rustig de tijd om te voelen welke gedachten en emoties waardevol voor je zijn. Wat wakkert de kracht in jou aan?


3. Voor welke uitdaging je ook staat, inspiratie zorgt voor de redenen waarom je iets echt graag wilt.Vindt jij dit minder makkelijk in jouw familie systeem, dan zijn er wel andere gemeenschappen waar je deel van uit maakt die jou inspireren. Ga eens na wie jouw positieve gedachten bezorgen. Welke gemeenschappen doen jou ernaar verlangen van betekenis te zijn?

4. Goed voorbeeld doet goed volgen. Maak maar eens een lijst of een mood board met mensen die jou inspireren. Wat kun je doen om meer verbinding met die gemeenschap van inspiratie te vinden?


5. Inspiratie zorgt er voor dat je van binnenuit gaat handelen. En dat je er naar streeft om jezelf te verbeteren, te groeien. Iedere kleine stap vooruit is een blijvende stap vooruit. Resultaten zijn slechts een kwestie van tijd als je van binnenuit blijft handelen en blijft groeien. Heb geduld, neem de tijd.

Nu ik zo deze voorbeelden noem, krijg ik nog meer zin om mijn inspiratiebron op het Gayatri Festival op te zoeken. Ik voel dat het klopt, ik voel de zin om daar te delen, met elkaar, en weer opgeladen terug te komen om met jou te delen. Ondertussen, wens ik jou veel creativiteit. 

Ik zie je graag.

Licht & een lach,

Deva


Terug naar overzicht

Ontvang gratis inspiratie

Voeding voor jouw ziel: ontvang gratis tips, oefeningen en inspiratie.

(Check je spam voor de ontvangstbevestiging!)