Groots voelen in een klein energieveld

Home Blog Kijken door andere ogen

Kijken door andere ogen

26 februari 2019

Wat levert het bewegen in een energieveld je op?

Er kwam een mogelijkheid op mijn pad om een Yoga Kids Teacher Training bij mij in de praktijk te hosten.

De vraag was: past het om hier een aantal mensen met yoga matjes te laten 'bewegen'?

Ik ging in de ruimte staan en keek ernaar. Wat moest weg, hoe moeten de matjes liggen, welke bewegingsvrijheid is er nodig? Na even kijken had ik mijn antwoord: 'Ja, dat past! We gaan ervoor en het gaat mooi worden!'

Als systemisch werker bekijk ik veel situaties door de ogen van een familieopsteller. Zo verging het me ook bij deze vraag. Past het (letterlijk en figuurlijk) om in mijn praktijk een Yoga Kids Teacher training te hosten op 3,4 en 5 mei 2019.

Wat ik deed was het volgende: ik ging in het energieveld van de yoga docent staan in de ruimte waar de training gegeven moet worden. Deze docent is iemand die helemaal in Engeland woont. Toch heb ik door haar ogen gekeken. Zonder veel kennis te hebben van haar vak kon ik daardoor voelen wat nodig was. Door me op haar energie af te stemmen, voelde ik of het klopte. En zo gaat het bij familieopstellingen ook. We kijken, voelen, weten. Dat wat we waarnemen is wat nodig is. We praten met ons eigen lijf, onze eigen stem. Tegelijkertijd bewegen we energetisch in het energie veld van de ander. We kunnen er op vertrouwen dat we daarmee het systeem van de ander dienen. Dat in dit systeem speelt wat we voelen. Dat dit systeem blootgeeft wat nodig is. Hoe licht of zwaar het ook is. En dat....is zien door andere ogen. Het helende veld van systemische familieopstellingen.

Voel je vrij te komen voelen bij een opstelling of deel te nemen aan de Yoga Kids Teacher Training. Kijk op facebook Familieopstellingen Deva Vasuda voor data bij evenementen.

Ik zie je graag! Licht en een lach,

Deva


Terug naar overzicht

Ontvang gratis inspiratie

Voeding voor jouw ziel: ontvang gratis tips, oefeningen en inspiratie.