Home Blog 'Dat heb ik van mijn moeder'

'Dat heb ik van mijn moeder'

17 december 2021

Schrijf je in voor het gratis ritueel Loslaten

Dit jaar stond in het teken van Loslaten, van de Authenticiteit, van ontdekken wat van jou is en wat niet. Mijn dankbaarheid gaat uit naar alle mooie zielen waarmee ik mocht werken, de moedige harten die dieper gingen om zichzelf aan te kijken.

Je herkent het vast wel, de klassieker ‘dat heb ik van mijn moeder, vader, oma, opa…’ Wat een zoektocht kan het toch zijn om los te koppelen wat daarin voor jou dienend is en wat niet. Welke tranen van hen doorwerken in jou, welke juwelen schitteren in jou. Wat je terug geeft en wat je koestert.

Sluiers laten verdwijnen

Het traject ‘Leven in Verbinding’ kwam tot volle bloei dit jaar en heeft velen verder geholpen bij dit thema. Steeds weer leidde het op unieke wijze naar het verlangen naar verbinding. Wat bijzonder om samen met jullie op onderzoek uit te mogen en lagen af te mogen pellen om jullie antwoorden weer te vinden. 

Want deze antwoorden heb ik ook niet per se, al ben ik wel vaardig in het zoeken van de weg naar de antwoorden. Jij zelf bent degene die de antwoorden heeft, ondergesneeuwd door het leven voel je dat soms alleen niet meer. Samen zochten we de weg ernaar toe. Sluiers werden opgelicht en de authenticiteit werd bevrijd. 

Rituelen

De eindrituelen van het traject waren diepgaand, zuiverend, helend. 

Maar niet alleen daar kwam er verdieping door ceremonies. Tijdens mijn werk op Corfu, Griekenland, werden ook prachtige verbindingen gelegd. Mijn doel was om tijdens mijn tijd daar dit jaar invulling te krijgen voor een retraite wat al enige tijd in mijn hoofd vorm aan het krijgen was.

En zie: daar kwamen Jyoti & Audur op mijn pad, een locatie optie en de uiteindelijke invulling van het retraite is langzaamaan vanuit mijn hoofd vaste vorm aan het krijgen. Het retraite is geboren:

Retraite Longing to Belong 2023

 ‘Loning to Belong’ beloofd een magische week te worden vol rituelen in het kader van verbinding. Begeleid door mij en met ondersteuning vanuit Jyoti voor de mantra meditatie en van Audur voor verbindende Yoga.

We hebben nog even geduld nodig, maar houdt deze inspiratie brief in de gaten en kijken voor een voorproefje vast hier!

Gratis 7-daags Loslaat ritueel 

Ben jij nog niet zo vertrouwd met de kracht van rituelen?

Of ben je er juist een groot fan van en wil je iets loslaten?

Mijn dankbaarheid om samen te mogen werken met jou maak ik graag kenbaar! Voor jou als trouwe lezer heb ik dus een fantastische mogelijkheid gecreëerd om dit jaar je eigen ritueel te gaan doen!

Wil je iets los laten? Woede, angst, een persoon die je dwars zit of iets anders?

Schrijf je dan hier in!

Vermeld: Gratis 7-daags ritueel Loslaten

(inschrijven kan tot 23 december 2021)

En dan stuur ik je zeven dagen lang een ritueel dat je in verbinding met jouw thema helpt los te laten. Hoe mooi is het op 31 december je eigen ritueel te mogen afronden en fris het nieuwe jaar weer in te gaan?

Mantras met Deva

En o ja….wil je als volgt het Nieuwe jaar inluiden met je stem, de poort naar de ziel?

Geef je dan hier op voor 9 januari, van 19.00 tot 20.30 voor Mantras met Deva (voertaal Engels).

(Vermeld de datum en Mantras met Deva). Lees hier meer over de voorwaarden.

Laat de mantras zijn werk doen terwijl ik je op reis neem. Je kunt via ZOOM 1,5 luisteren hoe ik de mantras als geleide meditatie uitnodig naar je hart. Een prachtige manier om de verbinding met jezelf en anderen te voelen. De magie van de mantras zullen ons vergezellen.

Ik wil je licht, een lach en vertrouwen wensen. Je hebt alle kennis in je, blijf je zelf uitnodigen je ziel een schone omgeving te geven. Blijf puur, blijf jij, blijf mooi zoals je bent.

Licht & een Lach,

Deva


Terug naar overzicht

Ontvang gratis inspiratie

Voeding voor jouw ziel: ontvang gratis tips, oefeningen en inspiratie.

(Check je spam voor de ontvangstbevestiging!)