Iedereen leert bij familieopstellingen

Algemene voorwaarden

Wat betekend Dana?

Omdat ik op basis van Dana werk werk, zijn de algemene voorwaarden iets anders dan wanneer we werken met overeengekomen bedragen, zoals we gewend zijn.

Vragensteller bij familieopstellingen

Als een vragensteller, wees je ervan bewust dat ik als begeleider veel moeite doe om mensen samen te komen en te werken met jou, onder mijn leiding. We komen bij elkaar om jou te helpen een gelukkiger leven op te bouwen.

Representanten bij familieopstellingen

Er komen minstens zes mensen voor je. Annuleren is eenvoudig omdat je niet vooraf betaalt, zoals je normaal zou doen met zo'n serieuze afspraak. Dus besef alsjeblieft dat jij ook een verantwoordelijkheid hebt om te eren dat we samen komen door niet lichtelijk af te zeggen.

Iedereen leert van familieopstellingen

Aan de andere kant geldt dit ook voor representanten: als vraagsteller ben je er ook voor hen, omdat iedereen leert van familieopstellingen. Je kwetsbaarheid om je vraag in te dienen, resoneert met de andere deelnemers, trilt ook door hen. Het is een interactie. Representanten of mensen die kijken helen hierdoor ook door jouw opstelling. 

Nou, het punt is duidelijk: met dana betaal je achteraf, een voorwaarde is dat zowel representanten als vragenstellers beseffen dat hun aanwezigheid echt belangrijk is. Dus vermijd het om te annuleren en kijk uit naar een prachtig wonder om samen te ervaren.