Algemene voorwaarden

Samen zorgen we dat het werkt

Jouw aanwezigheid is zo fijn en wordt erg gewaardeerd. Of het nu om een individuele sessie gaat, of je nu komt als vraagsteller of representant bij een groepsopstelling, we zijn blij dat jij er bent.

 

Vragensteller bij familieopstellingen

Ben jij bij een groepsopstelling degene die de vraag inbrengt? Wat een mooie beweging maak je! Wij komen bij elkaar voor jou, met liefde. Voel dat ik als begeleider moeite doe om mensen samen te brengen en te werken met jou. 

Er wordt een externe ruimte gereserveerd. Wanneer er door jou afgezegd wordt moet dit gewoon betaald worden. Daarom worden de kosten (90 euro per vraagsteller) voor het annuleren door berekend. Dit gebeurd als volgt:

Tot 2 maanden voor de reserveringsdatum: kosteloos annuleren

2 tot 1 maand voor de reserveringsdatum: 50 % van de totale kosten

1 maand tot reserveringsdatum: 100% van de totale kosten

Er komen minstens zes mensen voor je. Annuleren is eenvoudig omdat je niet vooraf betaalt, zoals je normaal zou doen met zo'n serieuze afspraak. Dus besef alsjeblieft dat jij ook een verantwoordelijkheid hebt om te eren dat we samen komen door niet lichtelijk af te zeggen.

Representanten: Iedereen leert van (familie)opstellingen

Aan de andere kant geldt dit ook voor representanten: als vraagsteller ben je er ook voor hen, omdat iedereen leert van (familie)opstellingen. Je kwetsbaarheid om je vraag in te dienen, resoneert met de andere deelnemers, trilt ook door hen. Het is een interactie. Representanten of mensen die kijken helen hierdoor ook door jouw opstelling. 

Nou, het punt is duidelijk: zowel representanten als vragenstellers mogen beseffen dat hun aanwezigheid echt belangrijk is. Dus vermijd het om te annuleren en kijk uit naar een prachtig wonder om samen te ervaren. Wanneer je als representant annuleert geldt dat de kosten (10 euro per dagdeel) in rekening gebracht worden bij de representant wanneer dit 24 uur van tevoren gebeurd.

Individuele sessies

Voor individuele sessies geldt dit natuurlijk ook. Ik zorg voor een schone energie, ook dat doe ik met liefde. Ook bereid ik de sessie voor en houd ik de tijd voor je vrij. Het kan altijd gebeuren dat er iets belangrijks is waardoor je niet kunt komen. Zorg dat je dit tijdig laat weten zodat ik daar rekening mee kan houden. Gebeurd dit binnen de 24 uur voor de sessie, dan worden de kosten (50 euro per sessie) van de sessie in rekening gebracht.

Ontvang gratis inspiratie

Voeding voor jouw ziel: ontvang gratis tips, oefeningen en inspiratie.

(Check je spam voor de ontvangstbevestiging!)