Systemisch Werk bij jou op Locatie!

Systemisch Werken & Familieopstellingen in een vertrouwde omgeving

Doordat ik ook in het buitenland werk komt het voor dat ik mensen binnen een opstelling heb die uit diverse landen komen. Dit gebeurt met name op Corfu, Arillas, Griekenland. Daar is niet altijd tijd om meedere opstellingen te doen maar er kan wel vraag naar zijn.

Zo is het ontstaan dat ik op verzoek ook naar bijvoorbeeld Duitsland, Oostenrijk en Belgie reis of verder van huis werk om op verzoek alsnog een (Familie)opstelling met een vraagsteller te kunnen doen.

Hoe dit werkt

Wil je een opstelling laten plaats vinden bij jou thuis of in jouw praktijk? Dat kan. Neem contact hier contact met me op of bel naar 06 83239683.

We spreken dan een datum af, of er meerdere vraagstellers zullen zijn, misschien een bekende van je, hoe lang we zullen werken.

Ik werk het liefst met twee vraagstellers op een middag, van 14.00 uur tot 17.00 uur. Wanneer er maar een vraagsteller is kan dit ook een ochtend van ongeveer 1,5 a 2 uur zijn of een avond. Je moet natuurlijk wel zelf je representanten regelen. Dat mogen dus gewoon mensen zijn die je kent.

Wat ik van jou vraag is om mijn reiskosten te betalen en eventueel voor overnachting te zorgen. De overige kosten kun je hier vinden.

Ontvang gratis inspiratie

Voeding voor jouw ziel: ontvang gratis tips, oefeningen en inspiratie.

(Check je spam voor de ontvangstbevestiging!)