Systeem Coaching op Corfu, Griekenland

Eenheid in diversiteit

Regelmatig heb ik het voorrecht om groepsopstellingen op Corfu, Arrilas, te doen of daar individuele sessies te mogen geven. Vaak heb ik op het Gayatri Festival een gratis workshop Systemisch Werken mogen geven. Een voorproefje van het magische veld waarin we kunnen werken.

Op verzoek is het mogelijk om individuele sessies of groepssessies te ontvangen terwijl ik op het eiland ben. Je kunt hier over mijn werk op het eiland lezen. 

Deva Vasuda

Uw begeleider

Deva Vasuda

Systeem Coaching op Corfu, Griekenland

+31 6 832 396 83

info@devavasuda.nl

Het mooie van werken op Arillas, is dat alle nationaliteiten meedoen en daar heb je het: we kunnen verschillende talen spreken, maar onze zielen spreken dezelfde taal. Wonderen gebeuren met mensen uit al deze verschillende landen. Het is een zegen, een prachtige manier van verbinden en heling in een kleine groep. En extra mooi is: de verschillende landen met hun geschiedenis hiermee ook geheeld. Ik zou je graag daar zien!

Wanneer ik op het eiland verblijf meld ik je dat via de inspiratie mail. Schrijf je in (onder aan elke pagina van de website).

Met veel dankbaarheid aan Patricia Fernega uit België die de foto's heeft gemaakt en aan George, een van de eigenaren van Arillas Studios, Griekenland, voor het maken van de foto's en de mensen die zich hebben aangesloten bij de familieopstelling van een van die middagen.

De kosten voor deze sessies vindt je hier.

Ontvang gratis inspiratie

Voeding voor jouw ziel: ontvang gratis tips, oefeningen en inspiratie.

(Check je spam voor de ontvangstbevestiging!)