On-Line of praktijk Oosterbeek

Individuele Coaching en Groepswerk

In Oosterbeek (nabij Arnhem) heb ik een eigen praktijk ruimte waar we individuele sessies laten plaats vinden. Hierbij werken we met figuurtjes en symbolen, lichaamswerk, (mantra) meditatie en/of andere ingangen die jou raken. Jij staat aan het stuur, ik begeleid je in het vinden van je weg. Soms zijn er diepe inzichten bij 1 of 2 sessies. Wil je die inzichten omzetten naar een verbonden toepassing in je leven, dan raad ik je de sessies van het Traject Leven in Verbinding aan. 

Ervaring leert dat zowel het traject als losse sessies ook tot zeer goede resultaten leiden wanneer we het on-line doen. 

Groepssessies vinden plaats bij LaCapella in Arnhem. In totaal bestaat een groep over het algemeen uit acht tot 15 personen. Ervaring heeft geleerd dat kleinere groepen zorgen voor veiligheid, overzicht, aandacht voor zowel de vraagsteller, representanten als de mensen die niet representeren of een vraag stellen. Sommige mensen willen eerst graag een keer komen kijken, wat gewoon kan. Ook gebeurt het wel dat je niet uitgekozen wordt als representant. Hoe dan ook, het blijkt een altijd weer een waardevolle tijdsbesteding te zijn, voor de vraagsteller, de respresentanten of toeschouwers. 

Wil je een afspraak maken? Dat kan hier of je kunt telefonisch contact zoeken met 06-83239683.

Ik zie je graag!

 

Individuele sessies kunnen diep doorwerken. Samen onderzoeken we wat zich in jouw systeem aandient en wat dit voor jou betekent heeft. Met name in het traject Leven in Verbinding kijken we ook hoe je de rode draad op praktische wijze op kunt pakken. Van inzichten naar leven in verbinding. Van voelen naar leven naar je gevoel. Vanuit authentisiteit en in verbinding met de ander.

Ook kan het zijn dat wanneer je als vraagsteller in een groep hebt gewerkt je nog eens terug komt voor een individuele sessie of andersom. Het kan zijn dat het eerste je verder helpt in een andere setting dieper op thema's in te gaan of wellicht voel je je in een individuele sessie meer op je gemak.

Het is prima om vaker te komen. Elke keer kom je toch weer nieuwe lagen tegen bij jezelf, ook al is dat door iets wat ogenschijnlijk weinig met jouw levensverhaal te maken heeft. ​

Ontvang gratis inspiratie

Voeding voor jouw ziel: ontvang gratis tips, oefeningen en inspiratie.

(Check je spam voor de ontvangstbevestiging!)